Laatste nieuws van DZ Beveiliging

VACATURE ALERT - DZ Beveiliging

VACATURE ALERT

9 oktober 2023 - Wij zijn opzoek naar een alleskunner! Wat zoeken wij in jou? Iemand met een breed netwerk die ons wil helpen DZ Beveiliging verder te laten groeien.... lees verder »

Kermissen tot horeca - DZ Beveiliging

Kermissen tot horeca

9 oktober 2023 - Van najaarskermissen in Eibergen en Bathmen tot de wekelijkse horecagelegenheden. Overal mochten onze collega's afgelopen weken met succes weer... lees verder »

Beginnende brand ontdekt door DZ Beveiliging - DZ Beveiliging

Beginnende brand ontdekt door DZ Beveiliging

14 juli 2023 - Afgelopen nacht trof onze surveillant een beginnende brand. Door zijn snelle handelen en alarmeren van de brandweer kon grotere schade worden... lees verder »

Kickboksgala Rumble Events - DZ Beveiliging

Kickboksgala Rumble Events

13 juli 2023 - Deze week hebben we weer op meerdere locaties onze beveiligers mogen inzetten. Zo ook op het goed verlopen kickboksgala van Rumble Events Klanten... lees verder »

Duurzame en stille mobiele surveillance - DZ Beveiliging

Duurzame en stille mobiele surveillance

19 juni 2023 - Ook vannacht is onze duurzame en stille mobiele surveillance auto weer onderweg. Ondermeer om ondernemers en particulieren te ontzorgen in de... lees verder »

VACATURE ALERT - DZ Beveiliging

VACATURE ALERT

9 oktober 2023 - Wij zijn opzoek naar een alleskunner! Wat zoeken wij in jou? Iemand met een breed netwerk die ons wil helpen DZ Beveiliging verder te laten groeien. Je draait nog af en toe actief en enthousiast mee... lees verder »

Kermissen tot horeca - DZ Beveiliging

Kermissen tot horeca

9 oktober 2023 - Van najaarskermissen in Eibergen en Bathmen tot de wekelijkse horecagelegenheden. Overal mochten onze collega's afgelopen weken met succes weer bijdragen en zorgdragen voor de veiligheid. #gastvrij... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.