DZ Beveiliging uit Haaksbergen

Erkend door het ministerie van Justitie en Veiligheid

Erkend door het ministerie van Justitie en Veiligheid - DZ Beveiliging

Dat we enkel en alleen werken met de beste professionals in de beveiligingsbranche, komt tot uiting in onze erkenning door het ministerie van Veiligheid en Justitie als professionele beveiligingsorganisatie. Deze erkenning, onder ND nummer 6031, wordt zorgvuldig en enkel aan de meest betrouwbare beveiligingsorganisaties gegeven en kan gezien worden als een waarborging van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gekwalificeerde beveiligers

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde beveiligers en ontvangen, na een uitgebreide screening, onder bovenstaand ND nummer persoonlijke erkenning van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Contact met DZ Beveiliging
Wilt u meer weten of hebt u een vraag over een veiligheidsopdracht? Mail ons en wij helpen u graag!

VACATURE ALERT - DZ Beveiliging

VACATURE ALERT

9 oktober 2023 - Wij zijn opzoek naar een alleskunner! Wat zoeken wij in jou? Iemand met een breed netwerk die ons wil helpen DZ Beveiliging verder te laten groeien. Je draait nog af en toe actief en enthousiast mee... lees verder »

Kermissen tot horeca - DZ Beveiliging

Kermissen tot horeca

9 oktober 2023 - Van najaarskermissen in Eibergen en Bathmen tot de wekelijkse horecagelegenheden. Overal mochten onze collega's afgelopen weken met succes weer bijdragen en zorgdragen voor de veiligheid. #gastvrij... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.